Rotanloukku Mjölner Original

Muovista valmistettu erittäin tehokas rotanloukku loistavilla turvaominaisuuksilla. Rotanloukun turvaominaisuudet takaavat turvallisen käsittelyn loukkua ladatessa. Lapsi -ja kotieläinystävällinen vaihtoehto rotanpyydystämiseen. Patentoitua Mjölner tekniikkaa.

Kuinka Mjölner Original Rotanloukku toimii?

Ensiksi Mjölner® loukku nousee, kun rotta seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Sen vuoksi rotta kuolee välittömästi, eikä ainoastaan vahingoitu tai livahda pois loukun alta. Lapsi- ja kotieläinystävällinen vaihtoehto ja Ruotsin luonnonsuojeluyhdistyksen hyväksymä.

Rotta jää loukkuun Mjölnerin ainutlaatuisen Care-tec® ratkaisun ansiosta. Kannen alla oleva syötti levittää tuoksua kannen läpi ja on täten loukkuna tehokkaampi, turvallisempi ja varmempi. Lift-tec® varmistaa, että loukku vapautuu kun hiiri seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Kun hiiri on nostanut kannen, niin Mjölner Speed-tec® varmistaa, että rotta kuolee välittömästi. Ainutlaatuisen menetelmän vuoksi pyydystäminen toteutuu varmalla ja turvallisella tavalla!

 

Tekniset tiedot

Leveys: 78mm

Korkeus: 77mm

Syvyys: 210mm

Paino:  0,13kg

Tuotetiedot

Tuotenumero: 75153

EAN: 7331204001023

Myyntierä: 6

Lavakoko: 624

Lisätiedot

Lisäkuvat

Videot

Ropo Garden Oy

Vuonna 2014 perustetu koti- ja puutarhatuotteiden maahantuontiin keskittynyt perheyritys. 

Osoite

Mikkolantie 32, 28130 Pori, 

info@ropogarden.fi