Rotanloukku Hiro M1​

Muovista valmistettu erittäin tehokas rotanloukku loistavilla turvaominaisuuksilla. Hiirenloukun turvaominaisuudet takaavat turvallisen käsittelyn loukkua ladatessa. Lapsi -ja kotieläinystävällinen vaihtoehto rotanpyydystämiseen. Patentoitua tekniikkaa.

Kuinka Rotanloukku Hiro M1 toimii?

Rotanloukku nousee, kun rotta seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Sen vuoksi rotta kuolee välittömästi, eikä ainoastaan vahingoitu tai livahda pois loukun alta. Lapsi- ja kotieläinystävällinen vaihtoehto ja Ruotsin luonnonsuojeluyhdistyksen hyväksymä.

Rotta jää loukkuun ainutlaatuisen Care-tec® ratkaisun ansiosta. Kannen alla oleva syötti levittää tuoksua kannen läpi ja on täten loukkuna tehokkaampi, turvallisempi ja varmempi. Lift-tec® varmistaa, että loukku vapautuu kun hiiri seisoo molemmilla etujaloillaan syötin edessä ja nostaa kannen. Kun hiiri on nostanut kannen, niin Speed-tec® varmistaa, että hiiri kuolee välittömästi. Ainutlaatuisen menetelmän vuoksi pyydystäminen toteutuu varmalla ja turvallisella tavalla!

 

Tekniset tiedot

Leveys: 78mm

Korkeus: 77mm

Syvyys: 210mm

Paino:  0,13kg

Tuotetiedot

Tuotenumero: 22153

EAN:

Myyntierä: 

Lavakoko: 

Lisätiedot

Lataa painokelpoinen tuotekuva

Lisäkuvat

Videot

Ropo Garden Oy

Vuonna 2014 perustetu koti- ja puutarhatuotteiden maahantuontiin keskittynyt perheyritys. 

Osoite

Mikkolantie 32, 28130 Pori, 

info@ropogarden.fi