Näätäkarkotin Ma50

Pitkälle kehitetty A-Guard ääniteknologia häiritsee näätäeläimiä niin, että ne välttävät aluetta. Asenna Näätäkarkotin tiloihin, jotka haluat suojata näätäeläimiltä. Sijoita tuote niin, että ääni pääsee kulkemaan kaiuttimista ilman, että sille on esteitä.

Huomaa, että ultraääni ei lävistä kiinteitä materiaaleja kuten, seiniä, kattoja, lattioita tai huonekaluja. Sitä vaimentavat myös tekstiilit, kuten verhot. Tästä syystä laite on asetettava avoimeen tilaan, jossa ääniaallot pääsevät leviämään. Huolehdi, että karkotin on kiinnitettynä tukevasti alustaa, joko pakkaukseen kuuluvilla nippusiteillä (2kpl) tai alustaan soveltuvilla ruuveilla.(ei sisällä ruuveja). Jos karkotinta käytetään huoneessa autotallissa, varastossa tai matkailuautossa:

Aseta karkotin matalaan paikkaan lähelle lattiaa / maanpintaa niin, että kaiuttimet osoittavat vaakatasossa pitkin maanpintaa/lattiaa ja varmista, ettei mikään estä äänen leviämistä. Jos käytät laitetta moottoritilassa:

Älä koskaan aseta laitetta yli 70 °C lämpöisille pinnoille tai niiden läheisyyteen, sillä tämä voi rikkoa laitteen tai lyhentää sen käyttöikää. Varmista, että laite on tukevasti kiinnitetty, eikä se voi irrota ja aiheuttaa vahinkoa moottoritilaan. Tarkista aina, etteivät karkottimen kaiutinaukot tukkeudeu ja varmista ihanteellinen toiminta. Laite ei kestä vettä, joten sitä ei saa sijoittaa suojaamattomaan tilaan. Paristokäyttöinen (3 X LR14). Silverline® Pest Protect system® tuoteperheen tuote.

 

 

A-Guard Ainutlaatuinen korkeataajuusääni, joka häiritsee hiiriä ja rottia luoden niille sietämättömän ympäristön. Tämä estää niitä asettumasta kodiksi sinun kotiisi.

Child & Pet safe Vaaraton lapsille, kissoille, koirille, linnuille ja kaloille (ei lemmikkijyrsijät).

Mobile & Protect 24/7  Toimii suoraan ja vuorokauden ympäri!

Tekniset tiedot

Leveys: 95mm

Korkeus: 39mm

Syvyys: 150 mm

Pinta-ala: 50 m²

Paino:  0,33kg

Tuotetiedot

Tuotenumero: 25352

EAN: 7350007336705

Myyntierä: 4

Lavakoko: 528

Lisätiedot

Lisäkuvat

ECO Tehokasta häätämistä – ilman myrkkyjä.

Testattu ja todistettu Kehitetty ja testattu parhaaseen toimintakykyyn.

Paristokäyttöinen –  Toimii paristoilla. Sopii kohteisiin, jossa ei ole saatavilla sähkövirtaa.

Videot

Ropo Garden Oy

Vuonna 2014 perustetu koti- ja puutarhatuotteiden maahantuontiin keskittynyt perheyritys. 

Osoite

Mikkolantie 32, 28130 Pori, 

info@ropogarden.fi