ME USKOMME KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Tiesitkö, että 20cm ECOPOTS ruukun valmistamiseen tarvitaan 12kpl 1,5l muovipulloja. ECOPOTSIEN materiaali on kierrätettävissä aina uudelleen ja uudelleen, Joten kierrätetty ECOPOTS ruukusta voidaan valmistaa jotain muuta. Tämä vihreä säväys tekee brändistä vieläkin uniikimman sen muiden mahtavien ominaisuuksien ja kauniin muotoilun lisäksi.

ESTETIIKKA

ECOPOTSIN designi on suunniteltu niin, että se pitää katseen kauniissa ruukussa ja kasvissa mahdollisimman paljon. Me olemme kehittäneet hyvin toimivan ripustus- ja kastelujärjestelmän ilman, että olisimme luopuneet kauniista ulkonäöstä. Kaiken kaikkiaan tuomme istutuksista ja kasveista kaiken kauneuden esille.

KESTÄVYYTTÄ JA DESIGNIA

ECOPOTS on uuden ajan Belgialainen kukkaruukku. Oman aikansa lapsi. Mitä ikinäkin olet odottanut nykyaikaiselta kukkaruukulta ECOPOTSISSA on se kaikki. Yhdistelmä kevyttä kierrätettävää materiaalia yhdistettynä luonnolliseen ulkonaköön ja ajattomaan designiin. Helppo käyttää ja pitkä yli 10-vuoden elinikä. Ja kuten tietysti nimi ECOPOTS sanoo ne on tehty kierrätettävästä materiaalista.

EKOLOGISUUS

Yhdistelmä, joka ECOPOTSEISSA on perustuu kivipölyyn ja kierrätettyyn muoviin, joka tekee niistä ympäristöystävällisiä.

Ropo Garden Oy

Vuonna 2014 perustetu koti- ja puutarhatuotteiden maahantuontiin keskittynyt perheyritys. 

Osoite

Mikkolantie 32, 28130 Pori, 

info@ropogarden.fi